Predvodnici sektora na FMCG Retail Summitu

Predvodnici sektora na FMCG Retail Summitu

FMCG Retail Summit i ove će godine kroz izbor vrhunskih predavača iz Hrvatske i svijeta te relevantnih tema koje nam svakodnevni izazovi nameću pružiti svakom sudioniku najnovije informacije i uvide u aktualne trendove u brzorastućem sektoru. 

Posjetitelji konferencije saznat će kako je hrvatska privatna tvrtka osvojila Europu. S druge strane, kako izgleda novi koncept retaila i što je potrebno za uspješnu suradnju između trgovaca i FMCG industrije u vrijeme promjene potrošačkih navika i troškovnog pritiska.


Na konferenciji ću govoriti o našoj ulozi kao distributera u međunarodnom okruženju. U našem se poslovanju nastojimo povećati teritorijalno i u sferi kompetencija, kako bismo na što više mjesta mogli ponuditi kvalitetnu uslugu, a sve to uz održiv poslovni model. Nismo se htjeli profilirati kao multinacionalna kompanija, nego prvenstveno kao privatna kompanija, istaknuo je Stjepan Roglić, dopredsjednik Nadzornog odbora Orbico grupe.


Dolazi vrijeme agilne maloprodaje i donosi zamućivanje unutar kanala prodaje. Poslušajte primjere najboljih praksi P&G-a iz segmenta inovacija, personalizirane prodaje i društveno odgovornog poslovanja. Kako usvojiti novu filozofiju poslovanja i predvidjeti potrebe potrošača?


Živimo u svijetu u kojem tehnologija značajno utječe na poslovanje. Promjene se događaju nevjerojatnom brzinom. Da biste držali korak s ubrzanim razvojem i trendovima, ključno je uvijek gledati prema naprijed, nikada ne prestati učiti i tražiti izvore inovacije, kako u okružju u kojem poslujete, ali tako i izvan vlastite organizacije. Inspirirajte se start-up kompanijama i odvažite na suradnju s partnerima iz FMCG industrije, izjavio je Hrvoje Čeović, direktor prodaje za Srednju Europu, P&G.


Više informacija o FMCG Summitu pronađite na službenoj web-stranici, a za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite pratiti Facebook i LinkedIn.